søndag 17. februar 2013

Fastelaven.

Det var jo morsdag og fastelaven forrige søndag, litt dumt når begge tinga faller på samme dag, så vi valgte å fastelaven i dag istadenfor. Eg tok turen ned til foreldra mine, og fekk nyte mor mi sine fastelavensboller.


Det er ikkje pølse eller karbonader som ligg under kremen, men marsipan. Det er del av ei oppskrift mor mi fann for ein del år sidan. Veldig godt, og veldig mektig. Absolutt til å anbefala.
Håpar alle har ein fin søndag.

2 kommentarer:

  1. MMMM... veeeldig lurt å dela opp dei to dagane. Heilt topp m litt kos 2 søndaga.... 1 var jo svinn....
    ler...

    Klems Diana.

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja, vi liker jo all unnskyldning for litt kos. :)
      Hadde blitt litt mykje med fastelavensboller og morsdagskake på samme dag. ;)
      Klem.

      Slett